Nice to meet you

Ik ben Kris, de oprichter van Immocer, en heb meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector. Ik heb gewerkt als technisch expert en manager van productieadministratie bij zowel internationale multinationals als kleine KMO's.

Twee jaar geleden besloot ik Immocer te starten, gedreven door mijn passie voor ondernemerschap & de vastgoedsector. In elke samenwerking draag ik bereikbaarheid, respect & eerlijkheid hoog in het vaandel.

In mijn vrije tijd geniet ik van buitenactiviteiten zoals hardlopen en spinning. Ook houd ik van gezellige etentjes en reisjes met vrienden.

Over Immocer - Kris Holvoet - asbestattest & epc-certificaten

Mijn waarden

Kwaliteit

Hoogwaardige dienstverlening staat bij ons voorop. Daarom gaan we steeds professioneel te werk volgens geijkte methodes.

Betrouwbaar

We houden ons aan onze afspraken en leveren op tijd. Zo zijn we ten alle tijden een betrouwbare partner.

Klantgericht

Jouw tevredenheid is onze prioriteit of je nu een zakelijke klant of een particulier bent. We behartigen steeds jouw belangen.

Wat is Immocer?

ImmoCer is een jonge en dynamische onderneming gespecialiseerd in het verstrekken van asbestinventarisatie, het verlenen van asbestattesten en EPC-certificeringen. Allen essentieel voor de verkoop, overdracht of verhuur van vastgoed.

Vastgoedcertificatie

Onze missie is om klanten te ondersteunen bij het verkrijgen van de vereiste certificaten, zodat ze met een gerust hart hun vastgoedtransacties kunnen afronden.

We weten dat het regelen van certificaten een complex en tijdrovend proces kan zijn, daarom streven we ernaar om dit zo eenvoudig en stressvrij mogelijk te maken.

Particulier & zakelijk

Ik streef ernaar om een positieve impact te hebben op de volledige vastgoedmarkt. Daarom bieden we onze expertise en diensten aan zowel particulieren als professionals.

Zo willen we een vertrouwde partner zijn voor iedereen die deskundig advies en ondersteuning zoekt bij het verkrijgen van certificaten voor hun vastgoed.

Ervaren & gecertificeerd

Niet iedereen kan & mag vastgoedcertificatie aanbieden. Immocer beschikt over alle nodige certificaten aangaande asbestinventarisatie & EPC-certificaten. Mijn achtergrond als ingenieur & 15+ jaren ervaring in de bouwsector zijn daarbij een extra pluspunt.

OVAM Certificaat ORG-B5YT5

  • Ingenieur Electromechanica (HoGent)
  • Postgraduaat Management en Communicatie (HoGent)
  • Asbestdeskundige Inventarisatie (Fedasbest)
  • Ovam Gecertificeerde Asbestdeskundige
  • Energiedeskundige Type A (Syntra)

Deinze & omstreken

Momenteel werk ik vanuit huis (Oude Heirbaan 196, 9800 Deinze). Mijn werkgebied beslaat heel Vlaanderen, met een focus op een straal van 20 km rond Deinze.

Voor vastgoed binnen een straal van 20km rond Deinze reken ik geen extra kosten aan, ligt het pand verder dan reken ik verplaatsingskosten aan.

Vastgoedcertificatie nodig?

Heb je vragen over vastgoedcertificatie? Of wil je meteen een offerte aanvragen? Neem contact op & Kris Holvoet van Immocer contacteert je binnen 48 uur.

Asbestattest & epc-certificaten - contact

Contactopname binnen 48u

Gecertificeerd experte:  ORG-B5YT5

50+ asbestattesten in 2024